Näytteilleasettajille

 

Kädentaitomessuille ilmoittautuminen

Mediapron messuilla edistät tuotteidesi myyntiä ja teet yritystäsi tutuksi messukävijöille. Messuilla saat palautetta tuotteistasi, voit testata tuotteiden kilpailukykyä ja saat ideoita tuotekehitykseen.

Mediapro Kädentaitomessut ovat alan suurimpia ja tuloksellisimpia tapahtumia maassamme. Jos tuotteesi ovat kotimaisia ja käsin tehtyjä, olet tervetullut järjestämiimme tasokkaisiin kädentaitajien messutapahtumiin eri puolille Suomea. Nyt on aika ilmoittautua näytteilleasettajaksi.

Paikkoja on rajoitetusti jäljellä, joten toimi nopeasti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä messutuottaja Sari Kallioon puh. 050 3288835 tai s-posti info@mediapromessut.fi.Hyvinvointimessuille ilmoittautuminen 

                 Hyvinvointimessuilla on mukana hyvinvointia – kauneutta – liikuntaa ja terveyttä koko loistossaan. Tarjoamme Sinulle upeat puitteet alan                                        ykköstapahtumassa.

Hyvinvointimessuilla kohtaat valmiiksi asiastasi kiinnostuneen yleisön, samalla vahvistat yrityskuvaasi ja saat palautetta tuotteistasi ja palveluistasi.Tapahtumassa tapaat asiakkaasi kasvokkain ja näillä messuilla tehdään kauppaa.

Samaan aikaan Hyvinvointimessujen kanssa järjestämme suositut Kädentaitomessut Oulussa ja Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä messutuottaja Sari Kallioon, puh. 050-3288835 tai s-posti info@mediapromessut.fi.