Rovaniemen Kädentaitomessut 3.-4.5.2025

 

 

 

 


Rovaniemen Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille!

Rovaniemen Kädentaitomessut saavat liikkeelle kädentaidon ystävät ympäri Pohjois-Suomea.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Rovaniemen Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 


 

Avoinna: Lauantai 10-16 ja sunnuntai 10-16

Paikka: Lappi Areena, Hiihtomajantie 4

Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTAAikuinen 12€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 10€, Lapsi 7-15v. 5€, 2 päivän lippu 15€, Ryhmälippu 9€ (min 10hlö)

Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 12€, Lapsi 7-15v. 5€, 2 päivän lippu 17€ 

 


 

Sijainti ja saapuminen
Lappi Areenalle on n. kolme kilometriä Rovaniemen keskustasta. Linkki Lappi Areenan sivuille, jossa on tietoa saapumisesta.

Ravintolapalvelut
Lounasravintola Temrex Club palvelee klo 11-15 messupäivinä. Kahvila-ravintola Novelle on avoinna tapahtuman aukioloaioina.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähin pankkiautomaatti löytyy läheisestä ostoskeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmäliput voi ostaa kätevästi ennakkoon lippukaupasta. Ryhmänjohtaja voi varata liput myös puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Rovaniemelle!

Näytteilleasettajat 4.-5.5.2024

Ohjelma

Kartta