Kuopion Kädentaitomessut 28.-29.9.2024

Kuopion Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

 


__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Kuopio-halli, Opistotie 4 70200 KUOPIO
Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTA: Aikuinen 12€, Eläkeläinen,opiskelija, työtön 10€, Lapsi 7-15v. 5€, 2pv:n lippu 15€, Ryhmälippu 9€ (min.10hlö)
Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, Opiskelija, Työtön 12€, 2pv: lippu 17€, Lapsi 7-15v. 5€

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Messubussi

Messuille on kätevää saapua messubussilla, joka lähtee keskustasta kaupungintalon takaa Maljalahdenkadulta. Ensimmäinen lähtö klo 9.30. Vuoroväli n. 15min. Hallilta keskustaan päin viimeinen vuoro 10 min. messujen päättymisen jälkeen. Kuljetus on maksuton.

 

Pysäköinti

Kuopio-hallin ympäristössä on maksuttomia parkkipaikkoja. Niitä on kuitenkin rajallisesti, joten suosittelemme ruuhkien välttämiseksi käyttämään messubussia. Tällöin auton voi jättää esimerkiksi Toriparkkiin.

 

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Messuravintolassa tarjolla maittavaa lounasta molempina messupäivinä klo 11-15 sekä kahvilatuotteita koko päivän. Ravintolasta vastaa Hotelli IsoValkeinen. Savon Marttojen Kässäkahvilassa kahvittelun lisäksi kässä- sekä kotitalousneuvontaa.

 

Lapsiparkki ja lasten leikkipaikka

Messuilla on molempina päivinä Jenga Jengalan ohjattu lapsiparkki, joka on täynnä mukavaa puuhaa ja askartelua. Lapsiparkki on maksuton ja tarkoitettu yli 3-vuotiaille (maksimiaika 1,5 tuntia). Vahemmat voivat rauhassa nauttia messutarjonnasta. Lapsiparkki on avoinna la klo 10-16 ja su klo 10-15. Messuravintolan yhteydessä on myös erillinen, valvomaton lattialeikkipaikka, jossa perheet voivat levähtää yhdessä. 

 

Ryhmät

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmäliput voi ostaa ennakkoon kätevästi lippukaupasta. Ryhmänjohtaja voi varata liput myös puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan infopisteeltä. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde messumatkalle Kuopioon!

 

Kädentaitomessut ja Hyvinvointimessut

Samaan aikaan järjestetään myös Kuopion Hyvinvointimessut, johon pääset samalla pääsylipulla

 

 

Näytteilleasettajaluettelo 30.9.-1.10.2023

Kässämessujen ohjelma

Ohjelmalavan ohjelmat

Kartta ja näytteilleasettajat