Helsingin Kädentaitomessut 2.-3.3.2024

 

 

 

 

 

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe.

Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Helsingin Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 


 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5

Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTA: Aikuinen 12€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 10€, 2 pv lippu 15€, Lapsi 7-15v. 5€, Ryhmälippu 9€ (min 10hlö)

Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 12€, 2 pv lippu 17€, Lapsi 7-15v. 5€

 

 

 

 


 

Vaivattomasti Kädentaitomessuille
Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla Helsingin keskustassa, jonne on lyhyt kävelymatka Kauppatorilta. Paikalle pääsee näppärästi myös raitiovaunulla 4, joka kulkee Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta 5-12 minuutin välein. Lähin pysäkki (Kauppiaankatu) sijaitsee aivan Wanhan Sataman vieressä. Raitiovaunulla nro 5 pääsee myös rautatieasemalta Katajanokalle. Reittiopas.

Pysäköinti
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Wanhan Sataman läheisyydessä.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löydät Viking Linen terminaalista sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka
 Joustavimman palvelun saa, kun ryhmänjohtaja varaa etukäteen liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan ryhmälippukassalta.  Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Ryhmäliput voi ostaa etukäteen myös LIPPUKAUPASTA.

Messuravintola

Messuvieraita palvelee ravintolat Garden sekä Ravintola Jugang. Lisäksi lasikäytällä on kahvila.

Näytteilleasettajat

Luettelo näytteilleasettajista julkaistaan n. kuukautta ennen tapatumaa