Helsingin Kädentaitomessut 1.-2.3.2025

 

 

 

 

 

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe.

Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Helsingin Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 


 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5

Pääsyliput ennakkoon 

Pääsyliput ovelta

 

 

 

 


 

Vaivattomasti Kädentaitomessuille
Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla Helsingin keskustassa, jonne on lyhyt kävelymatka Kauppatorilta. Paikalle pääsee näppärästi myös raitiovaunulla 4, joka kulkee Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta 5-12 minuutin välein. Lähin pysäkki (Kauppiaankatu) sijaitsee aivan Wanhan Sataman vieressä. Raitiovaunulla nro 5 pääsee myös rautatieasemalta Katajanokalle. Reittiopas.

Pysäköinti
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Wanhan Sataman läheisyydessä.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löydät Viking Linen terminaalista sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka
 Joustavimman palvelun saa, kun ryhmänjohtaja varaa etukäteen liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan ryhmälippukassalta.  Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Ryhmäliput voi ostaa etukäteen myös LIPPUKAUPASTA.

Messuravintola

Messuvieraita palvelee Cafe Garden sekä Ravintola Jugang. Lisäksi lasikäytällä on Street Cafe.

 

Näytteilleasettajaluettelo 2.-3.3.2024

Ohjelma

Messualueen kartta