Kuopion Hyvinvointimessut 28.-29.9.2024

Kuopion Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Messuilla kohtaavat hyvinvoinnista kiinnostuneet messukävijät ja alan yritykset. Hemmottele itseäsi – lähde ihastuttaville Hyvinvointimessuille. Hyvinvointimessujen kanssa järjestetään Kuopio-hallissa yhtä aikaa myös Kädentaitomessut, johon pääset samalla lipulla. Kaksi ihanaa tapahtumaa yhdessä.

Hyvinvointi │ Kauneus │ Liikunta │ Terveys

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Kuopio-halli, Opistotie 4 70200 KUOPIO
Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTAAikuinen 12€, Eläkeläinen,opiskelija, työtön 10€, 2pn:n lippu 15€, Lapsi 7-15v. 5€, Ryhmälippu 9€ (min.10hlö)
Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, Opiskelija, Työtön 12€, 2pv:n lippu 17€, Lapsi 7-15v 5€
 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Messubussi

Messuille on kätevää saapua messubussilla, joka lähtee keskustasta kaupungintalon takaa Maljalahdenkadulta. Ensimmäinen lähtö klo 9.30. Vuoroväli n. 15min. Hallilta keskustaan päin viimeinen vuoro 10 min. messujen päättymisen jälkeen. Kuljetus on maksuton.

 

Pysäköinti

Kuopio-hallin ympäristössä on maksuttomia parkkipaikkoja. Niitä on kuitenkin rajallisesti, joten suosittelemme ruuhkien välttämiseksi käyttämään messubussia. Tällöin auton voi jättää esimerkiksi Toriparkkiin.

 

Ravintola- ja kahvilapalvelut

Messuravintolassa tarjolla maittavaa lounasta molempina messupäivinä klo 11-15 sekä kahvilatuotteita koko päivän. Ravintolasta vastaa Hotelli IsoValkeinen. Savon Marttojen Kässäkahvilassa kahvittelun lisäksi kässä- sekä kotitalousneuvontaa. 

 

Lapsiparkki ja lasten leikkipaikka

Messuilla on molempina päivinä Jenga Jengalan ohjattu lapsiparkki, joka on täynnä mukavaa puuhaa ja askartelua. Lapsiparkki on maksuton ja tarkoitettu yli 3-vuotiaille (maksimiaika 1,5 tuntia). Vahemmat voivat rauhassa nauttia messutarjonnasta. Lapsiparkki on avoinna la klo 10-16 ja su klo 10-15. Messuravintolan yhteydessä on myös erillinen, valvomaton lattialeikkipaikka, jossa perheet voivat levähtää yhdessä. Lapsiparkista vastaa Jenga- Jengala.

 

Ryhmät

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmäliput voi ostaa ennakkoon kätevästi lippukaupasta. Ryhmänjohtaja voi varata liput myös puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan infopisteeltä. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde messumatkalle Kuopioon!

 

Hyvinvointimessut ja Kädentaitomessut

Samaan aikaan järjestetään myös Kuopion Kädentaitomessut, johon pääset samalla pääsylipulla.

 

Näytteilleasettajaluettelo 30.9.-1.10.2023

Ohjelmalavan ohjelmat

Kässämessujen ohjelma

Kartta ja näytteilleasettajat