Jyväskylän Hyvinvointimessut 6.-7.4.2024

 

Jyväskylän Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Messuilla kohtaavat hyvinvoinnista kiinnostuneet messukävijät ja alan yritykset, Hemmottele itseäsi – lähde ihastuttaville Hyvinvointimessuille.

Hyvinvointimessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Kädentaitomessuille sekä Antiikin & Taiteen ja Keräilyalan messutapahtumaan.

Hyvinvointi │ Kauneus │ Liikunta │ Terveys

Jyväskylän Hyvinvointimessut 

Facebookissa.

 

 


Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta

Pääsyliput ennakkoon LIPPUKAUPASTAAikuinen 12€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 10€, 2 pv lippu 15€, Lapsi 7-15v. 5€, Ryhmälippu 9€ (min 10hlö)

Pääsyliput ovelta: Aikuinen 14€, Eläkeläinen, opiskelija, työtön 12€, 2pv lippu 17€, Lapsi 7-15v. 5€

  

Kolme upeaa tapahtumaa samalla lipulla!
Hyvinvointimessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Kädentaitomessuille sekä Antiikin & Taiteen ja Keräilyalan messutapahtumaan.

Sijainti
Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon kaupunginosassa. Sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

Saapuminen ja Pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja. Ajo-ohjeet

Messuravintola

 Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Food & Events Tapahtumaravintolat, myynti.paviljonki@restel.fi tai puh. 020 7994084

Pankkiautomaatti

Hyvinvointimessuja lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Lutakonaukiolta (K-Supermarket) sekä läheisestä Matkakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmälipun hinta on 9€/ hlö, kun ryhmässä on vähintään 10 osallistujaa. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon lippukaupasta. Voit myös varata  etukäteen ryhmäliput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessasi messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Jyväskylään! Ryhmämatkanjärjestäjän ravintolapalvelut

 

Näytteilleasettajat

Luettelo näytteilleasettajista julkaistaan n. kuukautta ennen tapahtumaa