Näytteilleasettajille

 

Kädentaitomessuille ilmoittautuminen

Mediapron messuilla edistät tuotteidesi myyntiä ja teet yritystäsi tutuksi messukävijöille. Messuilla saat palautetta tuotteistasi, voit testata tuotteiden kilpailukykyä ja saat ideoita tuotekehitykseen.

Mediapro Kädentaitomessut ovat alan suurimpia ja tuloksellisimpia tapahtumia maassamme. Jos tuotteesi ovat kotimaisia ja käsin tehtyjä, olet tervetullut järjestämiimme tasokkaisiin kädentaitajien messutapahtumiin eri puolille Suomea. Nyt on aika ilmoittautua näytteilleasettajaksi.

 

 


Paikkoja on rajoitetusti jäljellä, joten toimi nopeasti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä messutuottaja Sari Kallioon puh. 050 3288835, 0500 660948 tai s-posti info@mediapromessut.fi.Hyvinvointimessuille ilmoittautuminen 

                 Hyvinvointimessuilla on mukana hyvinvointia – kauneutta – liikuntaa ja terveyttä koko loistossaan. Tarjoamme Sinulle upeat puitteet alan                                         ykköstapahtumassa.

Hyvinvointimessuilla kohtaat valmiiksi asiastasi kiinnostuneen yleisön, samalla vahvistat yrityskuvaasi ja saat palautetta tuotteistasi ja palveluistasi.Tapahtumassa tapaat asiakkaasi kasvokkain ja näillä messuilla tehdään kauppaa.

Samaan aikaan Hyvinvointimessujen kanssa järjestämme suositut Kädentaitomessut Oulussa ja Jyväskylässä. Lisäksi Jyväskylässä järjestetään samaan aikaan Antiikkimessut.

 

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä messutuottaja Sari Kallioon, puh. 050-3288835, 0500-660948 tai s-posti info@mediapromessut.fi.
Antiikkimessuille ilmoittautuminen

Olemme järjestäneet Antiikki & Keräilymessuja 1990-luvun alusta alkaen. Nyt on aika ilmoittautua näytteilleasettajaksi tuloksellisille Antiikkimessuille.

 

 

 

Paikkoja on rajoitetusti jäljellä, joten toimi nopeasti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä messutuottaja Sari Kallioon, puh. 050 3288835, 0500 660948 tai s-posti info@mediapromessut.fi