Turun Kädentaitomessut 16.-17.3.2019

Turun Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille!

Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa yhtä aikaa järjestettäville Taide- ja Antiikkimessuille pääset samalla pääsylipulla.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Turun Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 


Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Turun Messu- ja Kongressikeskus
Liput: Aikuiset 16 €  • Lapset 7-15v 5 € • Perhe (2 aikuista ja lapset 7-15v). 34€ • 2 päivän lippu 18€ • Opiskelijat 10 € •
Ryhmälippu 10 €

Ennakkoliput Verkkokaupasta

Ennakkolipun ostajana saat alennusta -3€ kun ostat sen viimeistään 15.3.2019. Alennus koskee aikuisten, lasten ja opiskelijoiden lippuja sekä 2 päivän lippua.


 

Taidemessut ja Antiikkimessut – talo täynnä tapahtumia
Yhtä aikaa Kädentaitomessujen kanssa järjestetään perinteisesti Taide- ja Antiikkimessut, johon pääset samalla pääsylipulla.

Sijainti
Turun Messu- ja Kongressikeskus sijaitsee Artukaisten kaupunginosassa, seuraa sinisiä viitoitustauluja, joissa lukee Messut-Mässan. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät sivun alaosasta.  

Messubussi
Messubussi numero 100 liikennöi lauantaina ja sunnuntaina klo 9.30 alkaen 10 minuutin välein. Messubussin reitti on Kauppatori T1 - Aurakatu - Eerikinkatu - Humalistonkatu - Ratapihankatu (Rautatieasema) - Pansiontie - Ruissalontie - Vaasantie - Pansiontie - Länsikaari - Messukatu - Kirjaltajankatu - Messukeskus.  

Pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja.

Messuravintola
Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Restel Ravintolat Oy. Ravintolapäällikkö Maarit Salovaara 0400 366512.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmälipun hinta on 10 €, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon verkkokaupasta.. Voit myös varata liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessasi ryhmälippukassalta. Ryhmäkassana toimii oikeanpuoleinen kassa. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Turkuun!

Näytteilleasettajat

Luettelo näytteilleasettajista julkaistaan n. kuukautta ennen tapahtumaa