Jyväskylän Kädentaitomessut 2.-3.4.2022

 

Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Jyväskylän Kädentaitomessuilla myös oppilaitokset esittävät osaamistaan. Tervetuloa Käsityömessuille!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille.

Jyväskylän Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 

 


 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta
Pääsyliput:

 

 


 

Kolme upeaa tapahtumaa samalla lipulla!
Kädentaitomessujen lisäksi pääset nyt myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille sekä Antiikin & Taiteen ja Keräilyalan messutapahtumaan.

Sijainti
Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon kaupunginosassa. Seuraa Paviljongin opasteita. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät sivun alaosasta. Sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

Pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja.

Messuravintola
Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Paviljonki Ravintolat. Myyntipalvelu puh. 050-4694934, e-mail: info(at)jklmessut.fi.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Lutakonaukiolta (K-Supermarket) sekä läheisestä Matkakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon lippukaupasta. Voit myös varata ryhmäliput liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Jyväskylään!

 

Näytteilleasettajaluettelo julkaistaan n. kuukautta ennen tapahtumaa