Jyväskylän Kädentaitomessut 15.-16.4.2023

 

Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Jyväskylän Kädentaitomessuilla myös oppilaitokset esittävät osaamistaan. Tervetuloa Käsityömessuille!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille.

Jyväskylän Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 

 


 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta

 

 

 


 

Kolme upeaa tapahtumaa samalla lipulla!
Kädentaitomessujen lisäksi pääset nyt myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille sekä Antiikin & Taiteen ja Keräilyalan messutapahtumaan.

Sijainti
Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon kaupunginosassa. Sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

Saapuminen ja pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja. Ajoohjeet

Messuravintola
Ravintolapalvelut messupäivinä. Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Paviljonki Ravintolat. Myyntipalvelu puh. 050-4694934, e-mail: info(at)jklmessut.fi.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Lutakonaukiolta (K-Supermarket) sekä läheisestä Matkakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmälipun hinta on 9€/hlö, kun ryhmässä on vähintään 10 osallistujaa. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon lippukaupasta. Voit myös varata ryhmäliput liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Jyväskylään! Ryhmämatkanjärjestäjä - tilaa lounas- ja kahvilipukkeet etukäteen!

 

Jyväskylän Kädentaito-, Hyvinvointi- ja Antiikkimessujen näytteilleasettajat 2.-3.4.2022 (päivitetty 30.3.2022)         

 

Messukartta  

 

Lavaohjelmat ja aikataulut

 

Tapahtuu Kädentaitomessuilla