Helsingin Kädentaitomessut 23.-24.9.2017

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe.

Tervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

 

Helsingin Kädentaitomessut 

Facebookissa.

 


 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5
Liput: Aikuiset 10 € • Lapset 7-15 v. 5 € • Ryhmälippu 8 €

 

 


 

Vaivattomasti Kädentaitomessuille
Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla Helsingin keskustassa, jonne on lyhyt kävelymatka Kauppatorilta. Paikalle pääsee näppärästi myös raitiovaunulla 4 ja 4T jotka kulkevat Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta 5-12 minuutin välein. sekä 5, joka kulkee väliä Rautatieasema- Katajanokan terminaali.

Pysäköinti
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Wanhan Sataman läheisyydessä.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löydät Viking Linen terminaalista sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka
Syyskuun suurtapahtuman ryhmälipun hinta on 8 €, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä. Ryhmäliput voi ostaa kätevästi lippukaupasta. Ryhmänjohtaja voi varata liput myös puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan ryhmälippukassalta.  Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn.

Messuravintola
Wanhan Sataman ravintolapalveluista vastaa Royal Ravintolat Oy, lisätietoja 050 3394209. Avoinna ovat Ravintola Garden, Galleria Café ja myös Ravintola Lobby (Mastokadun puoleisessa päässä).

 

ohjelma