Oulun Hyvinvointimessut 16.-17.10.2021

 

TAPAHTUMA ON SIIRRETTY. UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ ON 16.-17.10.2021

 

Oulun Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Messuilla kohtaavat hyvinvoinnista kiinnostuneet messukävijät ja alan yritykset. Hemmottele itseäsi – lähde ihastuttaville Hyvinvointimessuille. Hyvinvointimessujen kanssa järjestetään Ouluhallissa yhtä aikaa myös Kädentaitomessut, johon pääset samalla lipulla. Kaksi ihanaa tapahtumaa yhdessä.

Hyvinvointi │ Kauneus │ Liikunta │ Terveys

Oulun Hyvinvointimessut

 Facebookissa.

 


 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Ouluhalli, Ouluhallintie 20, Raksilan Messukeskus
Liput: Aikuiset 12 € • 2 päivän ranneke 15 € • Lapset 7-15 v. 5 € • Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 10€ • Ryhmälippu 9 €

 

 

 


Messubussi

Maksuton bussikuljetus messuille Oulun keskustasta Torikadulta Toripakan pysäkiltä ( Kaupungintalo E )messpäivinä. Vuoroväli n. 15min. alkaen klo 9.30

Sijainti
Ouluhalli sijaitsee keskustan tuntumassa Raksilan kaupunginosassa. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät sivun alaosasta.

Pysäköinti
Ouluhallilla on rajallisesti parkkipaikkoja. Ouluhallin parkkialueen lisäksi käytössä on messupäivinä lisäparkkialueena Professorintiellä OAMK:n parkkialue. Suosittelemme käyttämään messubussia mahdollisuuksien mukaan.

Messuravintola
Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Ouluhallin kahvila/ravintola, puh 0400 687366.

Pankkiautomaatti
Messuja lähin pankkiautomaatti löytyy läheisestä Raksilan kauppakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmälipun hinta on 9 €, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä. Ryhmäliput voi ostaa kätevästi ennakkoon Lippukaupasta. Ryhmänjohtaja voi varata liput myös ennakkoon puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan infopisteeltä. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Ouluun!

Kädentaitomessut & Hyvinvointimessut
Samaan aikaan Oulun Hyvinvointimessujen kanssa järjestetään myös Kädentaitomessut, johon pääset samalla pääsylipulla.

 

Näytteilleasettajat

Luettelo näytteilleasettajista julkaistaan n. kuukautta ennen tapahtumaa.