Jyväskylän Hyvinvointimessut 2.-3.4.2022

 

Jyväskylän Hyvinvointimessut tarjoaa vinkkejä kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta, terveydestä ja liikunnasta kiinnostuneille. Messuilla on mahdollista saada alan asiantuntijoiden neuvoja hyvinvoinnin edistämiseen sekä tutustua alan yrittäjiin ja tuotteisiin. Messuilla kohtaavat hyvinvoinnista kiinnostuneet messukävijät ja alan yritykset, Hemmottele itseäsi – lähde ihastuttaville Hyvinvointimessuille.

Hyvinvointimessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Kädentaitomessuille sekä Antiikin & Taiteen ja Keräilyalan messutapahtumaan.

Hyvinvointi │ Kauneus │ Liikunta │ Terveys

Jyväskylän Hyvinvointimessut 

Facebookissa.

 

 


Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta
Pääsyliput: 


  

Kolme upeaa tapahtumaa samalla lipulla!
Hyvinvointimessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Kädentaitomessuille sekä Antiikin & Taiteen ja Keräilyalan messutapahtumaan.

Sijainti
Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon kaupunginosassa. Seuraa Paviljongin opasteita. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät sivun alaosasta. Sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

Pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja.

Messuravintola
Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Paviljonki Ravintolat. Myyntipalvelu puh. 050-4694934, e-mail: info(at)jklmessut.fi.

Pankkiautomaatti

Hyvinvointimessuja lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Lutakonaukiolta (K-Supermarket) sekä läheisestä Matkakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon lippukaupasta. Voit myös varata  etukäteen ryhmäliput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessasi messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Jyväskylään!

 

Näytteilleasettajaluettelo julkaistaan n. kuukautta ennen tapahtumaa