Jyväskylän Antiikkimessut 2.-3.4.2022

 

 

Lasia, posliinia, huonekaluja, koruja, hopeaa, kirjoja, postikortteja, leluja, kotimaista ja ulkomaista taidetta ja paljon muuta. Mukana on kauppiaita eri puolilta Suomea. Messuilla on luvassa myös antiikin arviointia molempina päivinä. Tervetuloa tekemään löytöjä antiikin, taiteen ja keräilyalan kiehtovaan maailmaan!

 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja Sunnuntai 10–16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.
Pääsyliput: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolme upeaa tapahtumaa samalla lipulla!
Antiikkimessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös samaan aikaan järjestettäville Kädentaitomessuille ja Hyvinvointimessuille.

Sijainti
Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon kaupunginosassa. Seuraa Paviljongin opasteita. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät sivun alaosasta. Sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

Pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja.

Messuravintola
Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Paviljonki Ravintolat. Myyntipalvelu puh 050-4694934.  e-mail: info(at)jklmessut.fi.

Pankkiautomaatti

Antiikkimessuja lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Lutakonaukiolta (K-Supermarket) sekä äheisestä Matkakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon lippukaupasta. Voit myös varata ryhmäliput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessasi messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Jyväskylään!

 

Näytteilleasettajaluettelo julkaistaan n. kuukautta ennen tapahtumaa