Jyväskylän Antiikkimessut 15.-16.4.2023

 

 

Lasia, posliinia, huonekaluja, koruja, hopeaa, kirjoja, postikortteja, leluja, kotimaista ja ulkomaista taidetta ja paljon muuta. Mukana on kauppiaita eri puolilta Suomea. Messuilla on luvassa myös antiikin arviointia molempina päivinä. Tervetuloa tekemään löytöjä antiikin, taiteen ja keräilyalan kiehtovaan maailmaan!

 

Avoinna: Lauantai 10-17 ja Sunnuntai 10–16
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolme upeaa tapahtumaa samalla lipulla!
Antiikkimessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös samaan aikaan järjestettäville Kädentaitomessuille ja Hyvinvointimessuille.

Sijainti
Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän keskustassa Lutakon kaupunginosassa. Sisäänkäynti Uno Savolan kadun puolelta.

Saapuminen ja Pysäköinti
Messupaikan välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksullisia parkkipaikkoja. Ajo-ohjeet

Messuravintola
Ravintolapalvelut messupäivinä. Messupaikan ravintolapalveluista vastaa Paviljonki Ravintolat. Myyntipalvelu puh 050-4694934.  e-mail: info(at)jklmessut.fi.

Pankkiautomaatti

Antiikkimessuja lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Lutakonaukiolta (K-Supermarket) sekä äheisestä Matkakeskuksesta.

Ryhmät
Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka. Ryhmälipun hinta on 9€/hlö, kun ryhmässä on vähintään 10 osallistujaa. Joustavimman palvelun saat ostamalla ryhmäliput ennakkoon lippukaupasta. Voit myös varata ryhmäliput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessasi messuinfosta. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn. Lähde Messumatkalle Jyväskylään!

 

Jyväskylän Kädentaito-, Hyvinvointi- ja Antiikkimessujen näytteilleasettajat 2.-3.4.2022    

Messukartta 

Lavaohjelmat ja aikataulut